Miért ragad be néha a fék?
Figyelt kérdés
Van egy chevrolet aveo, néha beragad a fék elől annyira hogy alig akar menni az autó. Elől a féknyergeket leszedtem kitakarítottam, olajat leengedtem, új dugattyúkat és betéteket szereltem fel, új olaj, csúszkák takarítása és újrazsírzása, porvédő gumik cserélve, légtelenítés. Ezek megvoltak de még mindig befog néha és eléggé felmelegszik. Mintha nem térnének vissza a helyükre a dugattyúk. Mi lehet még más probléma?2021. máj. 26. 11:43
11/18 A kérdező kommentje:
Igen csak elől van gond. Köszönöm az eddigi segítségeket! Szerintem akkor marad a szervíz. Főfékhengert még nem cseréltem meg nem is tudom hogy az javítható e meg ilyenek.
2021. máj. 26. 19:41
12/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ingadozik az alapjárat is azóta nem tudom mennyi köze van hozzá, illetve a fék nyomkodásakor is.
2021. máj. 26. 19:45
13/18 anonim válasza:
A vákuum miatt tud ingadozni ha nyomkodod a féket, igen :)
14/18 anonim válasza:
Gumi fékcsövek is cseréld ki, az is lehet.
15/18 krwkco válasza:
"az is lehet."
Mi lehet?
Gumi fékcső semmit sem okozhat az itt említett hibák közül.
16/18 anonim válasza:
Dehogynem. Ha a belseje deformálódott, emiatt nem tud visszaáramlani a fékfolyadék és nyomás alatt marad, folyamatosan befog.
17/18 anonim válasza:
Van az a hő.. nem találkoztam eddig ilyen esettel.
18/18 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott a probléma. Vettem a bátorságot kicseréltem a főfékhengert, újra légtelenítés meg minden, és most úgy tünik hogy szerencsére jó! Köszönöm a segítségeket!
2021. máj. 30. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!