Milyen motort érdemes venni 50ccm eset?
Figyelt kérdés
jól nézzen ki és , legyen gyors annyira amit az 50ccm bol kilehet hozni :)2010. aug. 24. 14:36
11/15 anonim válasza:
20ért van vadi új 70es léghűtéses tuning hengerszett Yamaha jog-hoz (henger+hengerfej+tömitések+dugó) ... és akkor a gyári megmaradt, nem átalakítják.
12/15 anonim válasza:
Kedves szimszony fanatik. Tudod én csóró vagyok nincs motorom nincs rá della. Tudom mi az a henger uram. De még mndig fölösleges szimszont tuningolni, és robogót se éri meg de akinek van rá csinálja...
13/15 anonim válasza:
Utolsó:
Ezt hívják hobbinak...
14/15 anonim válasza:
Aeroxom van, egyedi festés. mindenhol megnéznek, és jól is megy.. mind motorilag, mind csajozásilag ; ) ez sem utolsó szempont.. :D a motorosokat szeretik a lányok: D
15/15 anonim válasza:
Szerintem ha kezdő vagy teljesen megfelelne 1 Simson vagy Babetta...
Attól függ hogy kézi váltósat vagy automatát akarsz?
Nekem most 1 Babettám van, ami 50-el megy és automata teljesen jó kezdőknek.
Én már 3 éve használom és most fogom lecserélni supermotora vagy endurora mert már azt a motort "kinőttem".
Esetleg robogóval is ellehet kezdeni de bevallom őszintén én nem nagyon szeretem azt a típust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!