Milyen motort érdemes venni 50ccm eset?
Figyelt kérdés
jól nézzen ki és , legyen gyors annyira amit az 50ccm bol kilehet hozni :)2010. aug. 24. 14:36
1/15 anonim válasza:
Kicsit bővebben? Mennyit szánsz rá? Mire használnád? Automata, vagy váltós?
2/15 anonim válasza:
60-as 4 felömlős Simson.
90-100 között megy, 3,5-4 litert fogyaszt, az alkatrész filléres dolog. Ezen legalább megtanulsz motorozni (amihez a VÁLTÁS is hozzá tartozik), és nem úgy ülsz rajta, mint a WC-n
Mielőtt jönne egy Simsonszidó robogós, hogy "ez egy régi szar" leírnám ezt:
Igen, a Simson régi, de még mindig megállíthatatlanul megy, ismerősöm Simsonjában 44 ezer km van és bontatlan!
Ennyit egy robogó se tud!
3/15 anonim válasza:
Nah, azért elvárod, hogy ne jöjjön simson szídó, de robik már le wc ülökézted:D TIPIKUS
4/15 A kérdező kommentje:
ár nemszámít :D de azért ne a legdrágáb legyen... kint haverokkal szabadidobe használnám
2010. aug. 24. 16:37
5/15 A kérdező kommentje:
és automata :D
2010. aug. 24. 16:37
6/15 anonim válasza:
Jawa Mustang... annyira képes amit a cseh mérnökök kipréseltek belőle. Tanulj meg motorozni előtte.
7/15 anonim válasza:
Malaguti F12, Malaguti F15, Yamaha aerox, Aprilia sr, Benelli 491, Piaggio nrg, Gilera runner, blablabla
8/15 anonim válasza:
Az agyontuningolt simsonokra annyi pénzt elbasznak akkor inkább adják nekem, 2 robogó kijön annyi pénzből.
9/15 A kérdező kommentje:
kosszi a válaszokat :)
2010. aug. 24. 20:40
10/15 anonim válasza:
17:314
25 ezer forint volt nekem, amit fent leírtam.
Robogóhoz ennyiért alap kipuffot nemkapsz, Simsonhoz meg direkt a TE HENGEREDHEZ (ha egyáltalán tudod miaz...) 12 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!