Szerintetek a Peugeot 206cc jo kocsi?
Jó kocsi,nem tud beázni mivel le lehet automatikusan csukni a tetejét,elöl elfér benne 2nagyobb ember is,hátulra két gyerek vagy vékonyabb felnőtt be tudja magát tömni:-)
nekünk volt cc-nk de eladtuk,mert már volt itthon kettő és feleslegessé vállt,amugy összeségében nincs vele baj,de egy baja van hogy sokat eszik.
ha farokhosszabbítónak kell, akkor inkább valami magasabb presztízsűt.
ha közlekedni szeretnél, akkor meg valami használhatóbbat.
ha burzsuj vagy: akkor tökmind1, vedd meg.
Ebbe hátra nem fér be még két rendes méretű ember (177cm/70 kg), én egyedül sem, max ha tök szabálytalanul keresztbe felrakom a lábam (184 cm és 100 kg vagyok). A tető beázásról nem hallottál? Pedig elég gyakori probléma, mivel a tetőt olyan szarul rakták össze, hogy egy csomó esetben beázik.
Használhatóbb: Nincs csomagtere, és kétszemélyes.
Farokhosszabbító: Menőségi szint mérő. Tipikusan ilyenek mondjuk a BMW-k, MB-k, Cadillac-ek, stb.
És én SOHA nem venném meg. Eleve mondjuk nem kéne cabrió, de ebbe ne menjünk bele. Ha mégis kéne, és csaj lennék MX-5. Ha nekem kéne akkor csakis valami BMW vagy Volvo kabrió. Esetleg az Audinak van még olyan cabriója amiben nem néznek buz inak.
3évig volt meg a CC-nk és egyszersem ázott be,halandázskat olvasol,halassz,vagy volt 206cc-d?
Nekünk volt semmi probléma nem volt vele,csak hogy evett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!