Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan, aki annyira...

Van itt olyan, aki annyira szereti a manuális váltós autót, hogy sohasem váltana automatára?

Figyelt kérdés
Ha te így vagy vele, mi az oka? Kifejtenéd?
2021. máj. 24. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, hogy miben. Mazda mx-5-öm van, ami a vezetés élményéről szól, ergó egyértelműen abból manuális kell. De ha egy Mazda 6-om lenne, ami jóformán csak arra van, hogy utazzak, közlekedjek vele A és B pont között, akkor azt nagyon szívesen venném automata váltóval.
2021. máj. 24. 01:35
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Nincs fond velük, de ha váltás nélkül akarsz padlózni, olyannnem lesz
2021. máj. 24. 05:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, illetve csak a nagyon makacs emberek gondolhatják így.
2021. máj. 24. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
" Annyira " csak az szereti aki nem tudja megvenni, nem ismeri és még nem próbálta.
2021. máj. 24. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már 30 éve vezetek, 99%-ban manuális váltós autókat. Azt nem mondom, hogy ha lenne lehetőségem, akik nem váltanék, de valahogy mindig jobban szerettem, ha én döntöttem az autóban és nem egy automata.
2021. máj. 24. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire. Napi járósnak, utazóautónak vennék automatát. Hobbiautónak viszont nem
2021. máj. 24. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Látom valaki nem bírta feldolgozni, hogy neki nem tetsző válaszokat kapott, és feltette ugyanazt a kérdést másképp: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..

Váltanék manuálisról, de csak akkor ha az a manuális váltó nélküli autó elektromos.

2021. máj. 24. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!