Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autómatáról nehéz átszokni...

Autómatáról nehéz átszokni manuális váltóra?

Figyelt kérdés

Most fogok vizsgázni egy hónapon belül autómata váltós autóval.Amikor kezdtem az egészet annyira nem tudtam bánni a pedálokkal és nem éreztem az egész folyamatot, hogy 20 óra (ebből 5 óra forgalom)

után már az oktató is ajánlotta, hogy jobb lenne ha automatán tanulnék,ebben 50%-ban az is közrejátszott, hogy nem tudtam mindenre figyelni, féltem a forgalomban...Mindegy is,végül automata lett.

Viszont 1-2 év rutinszrzés után szeretném manuálisra is letenni(úgy hallottam egy pár óra vezetés és egy újabb vizsga kell hozzá), az lenne a kérdésem, hogy mennyire lesz nehéz megszokni belejönni??

2021. febr. 5. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nehéz lesz (de nyilván nem lehetetlen), és ezt nem rosszindulatból mondom, hanem a 20 óra vezetés utáni állapot miatt.
2021. febr. 5. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
könnyebb lesz akkor, mint most, de ne számíts gyors sikerre
2021. febr. 5. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

de minek?

tök elavult a manuális váltó, max nem vesz olyat

2021. febr. 5. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt képes voltál kiírni, akkor neked nehéz lesz. Rohadt nehéz!!!
2021. febr. 5. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Felesleges. Miért vezetne bárki manuális váltós autót? Nekem amíg nem automatám volt 2x meggondoltam h autóval induljak el valahová, vagy inkább vonattal, és sokszor a vonatot választottam, meg a gyaloglást, mert legalább tudok közben gondolkodni, telefonálni, meg ezt-azt. Aióta automatát használok azóta van h azt érzem h van értelme az autónak.
2021. febr. 5. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi, az utolsó most elgondolkodtatott...

Csak azon kattogok mondjuk ha elmegyek melóhelyre és azzal kezdek, hogy csak automatát tudok vezetni kiröhögnek...

Egyébként 20/F vagyok

2021. febr. 5. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Mert mit dolgozol? Amúgy meg nem azt kell mondani h csak automatát tudsz, hanem csak automatát vagy hajlandó vezetni. És ha valaki ezen röhög akkor ütni kell amíg mozog. De amúgy nem tudom h mi ezen a vicces. Mondjuk nekem a Bödőcs se vicces, de ezen tényleg nem tudom h mit lehet humorizálni.
2021. febr. 5. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már rutinosan vezetsz automatát, akkor sokkal könnyebb lesz megtanulni a manuálisat.
2021. febr. 5. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a munkahely nem követeli meg minek akarod megcsinálni kézire? szerintem totál felesleges.
2021. febr. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!