Első rendszámot le lehet venni úgy hogy mondjuk a szélvédő mögé teszem?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 21:53
2/17 A kérdező kommentje:
Kár
2021. máj. 22. 22:31
3/17 D. Brasco válasza:
Egyébként le lehet venni es oda teheted.....csak úgy megbüntetnek miatta hogy beszarsz.
4/17 A kérdező kommentje:
Jo persze nyilván le lehet venni csak remeltem van valami kis kapu. Latok néha komoly autokat hasonlóképp vagy csak hátsó rendszámmal
2021. máj. 22. 22:43
5/17 anonim válasza:
A "komoly" autók tulajdonosait vagy nem tudják megbüntetni a kapcsolataik miatt vagy farzsebből röhögve kifizetik a bírságot.
6/17 anonim válasza:
Egyik ismerősünk egy audival azért tette oda, mert letört a tartó, gondolom ilyen esetben nem büntetnek meg.
7/17 anonim válasza:
Miért tennéd oda? Megesik hogy letörik, de aznap akárhol lehet venni új tartót.
8/17 anonim válasza:
#6 De, nagyon is megbüntetnek. Sokan vannak, akiknek letörik a tartó és azt hiszik, hogy jobb, ha az ablakba teszik a rendszámot, mintha egyáltalán nem lenne rajta.
Ez hülyeség. Ha lusta vagy venni egy másik tartót és elkap a rendőr, akkor azt hazudod, hogy "jaj nem vettem észre, hogy elhagytam a rendszámot" és el fognak engedni. De ha kirakod az ablakba, akkor azzal beismered, hogy tudsz róla és tudatosan közlekedsz szabálytalanul, ami tuti büntetés.
Ha pedig le sincs szakadva, mégis oda teszi valaki, mert "úgy menő", hát azzal magának keresi a bajt.
9/17 A kérdező kommentje:
Na úgy látom elég sokmindent megtudtunk😅 én nekem csak szimplán jobban tetszene ha előre nem kellene mert van pár autó ami 1000x jobban mutat igy
2021. máj. 23. 08:25
10/17 anonim válasza:
De őszintén, mit hittél? Hogy igazából nem is kötelező előre a rendszám és simán leveheted? Mert az első rendszám igazából csak egy átverés, hogy rondábbak legyenek az autók?
Komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!