Külfödi papíros lejárt műszakis autóval mit lehet kezdeni itthon?
Figyelt kérdés
Bocs a plusz kérdésért biztos van már pár ebből, de konkrét választ nem találtam, nem értek én a papírozós ügyekhez, kérdésem a következő: ha én veszek egy külföldi papíros autót lejárt műszakival itthon és el akarom bontani vagy akár megcsinálni pályaautónak azt megtehetem? Nincs nekem semmilyen féle kötelezettségem afelé hogy át kell irassam magyar papirosra? Köszi a válaszokat2021. máj. 22. 20:46
21/27 A kérdező kommentje:
Téged ez fogott meg az egészből hülyegyerek? Kicsit sem vagy agyhalott
2021. jún. 13. 09:34
22/27 anonim válasza:
Ne privátozz...
Igen, megfogott, hogy az autóépítő zseni leírja, hogy cimmerman
23/27 A kérdező kommentje:
Te azon kívül hogy nem így írod jobban értesz hozzá? Miért ne privátoznék? Nincs gerinced se visszaírni csak itt villogsz hátha a többiek bevédenek…
2021. jún. 17. 17:45
24/27 anonim válasza:
Bocs, hogy ismerem a márka nevét, amit használok...
Mint látod kutya nem véd be, nem is kell te vergődsz csak tovább
25/27 A kérdező kommentje:
Biztos egész életedben egy ilyen tárcsára gyűjtöttél, szegény gyermek
2021. jún. 26. 12:54
26/27 anonim válasza:
Így van, a korábbi cseréknél még anyámék fizették, bohóc...
27/27 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2021. jún. 26. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!