Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Külfödi papíros lejárt műszaki...

Külfödi papíros lejárt műszakis autóval mit lehet kezdeni itthon?

Figyelt kérdés
Bocs a plusz kérdésért biztos van már pár ebből, de konkrét választ nem találtam, nem értek én a papírozós ügyekhez, kérdésem a következő: ha én veszek egy külföldi papíros autót lejárt műszakival itthon és el akarom bontani vagy akár megcsinálni pályaautónak azt megtehetem? Nincs nekem semmilyen féle kötelezettségem afelé hogy át kell irassam magyar papirosra? Köszi a válaszokat

2021. máj. 22. 20:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%
Ohh csak most lattam a privatodat. Mindenben megerositett: az allitolagos 11 eves tapasztalatoddal egy munkaban ami elegge az autokhoz kotodik a papirozos reszevel is tisztaban kene lenned, vagy legalabbis kene lenni tucatszamra olyan kontaktjaidnak, akik elmondjak mi merre hany meter. De te a gyk-ra jottel egy alapkerdessel... Az autokhoz kotheto munkad kb. egy automosoban a gepkezeloe lehet, esetleg benzinkuton a kint acsorgo kutase, maskepp nehezen tudom ertelmezni a leirtakat.
2021. jún. 1. 08:00
 12/27 anonim ***** válasza:
58%

Nekem is privátozik.

Kérdező, akkora király vagy, ide rakd ki mit építettél (AMTS nyereményautó nem ér)

2021. jún. 9. 07:09
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
jaja, meg szemelyes talalkozot is kinalgat... szanalom.
2021. jún. 9. 07:30
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem ez a szanalom gyerekek hanem kisgyerek fejjel gondolkoztok, aki kivancsi ra eljohet megnezni, az autó fenyezesen kivul 100%ban kesz. Hol itt a problema? Szanalom? Baratom nem az a szanalom hogy reagalni mem tudsz nekem az uzenetre? Tudatlanul irkaltok mint a birkak... tenyleg megerett az emberiseg a pusztulasra a fajtatok miatt. Valaki felveszi velem a kapcsolatot vagy irkal noname nagypofàval? Szánalom😂 gyerekek hány évesek vagytok?
2021. jún. 10. 18:30
 15/27 A kérdező kommentje:
Az a szánalom hogy kiirok valamit és tizenéves kisgyerekek akarnak nekem észt osztani de megbántam már ezerszer hisz az oldal 80%-a beloletek all
2021. jún. 10. 18:31
 16/27 anonim ***** válasza:
58%
Azert ne kapj agyverzest, tuningmajszter.
2021. jún. 10. 18:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Mondtam már, ne privátozz, írd le mit tud a kocsi és mit csináltál rajta ezért. De nem, azt tudod bizonygatni csak, hogy te nyilvánosan ki nem rakod... Akkor mire fel az egész? Akármit csináltál az enyém kétszer olyan erős, sőt az apukám is erősebb, mint a tiéd.

És mi vagyunk óvodásak...

2021. jún. 11. 07:10
 18/27 A kérdező kommentje:

Eloszor is nemtudom mi olyan hihetetlen hogy masfel het alatt keszult el? Mondjuk eleve olyan autot vettem ami reszben meg volt csinalva? Jaa hogy ez lehetetlen...

Kapott egy szinterkuplungot 1000cc injektorokat t3/4es garettel elöl hátul cimmerman tárcsák ate betétekkel már rajta voltak. Ki lett belezve hátsó ívek cserélve lekezelve, skunk2 copy remdszerrel leomlo utantol és s2k ulesek amik benne voltak mar hatulra kapott egy alu szabilizatort el alu lengokarokat piros szilentekkel. Egyenlore ennyi de ezzel mar lehet alkotni, majd kap egy sima akril fenyt es ennyi, tobb terv nincs vele, mielott valamelyik idiota nekiall okoskodni nem kell hozzamyulni a motor belsejehez 0,6baron megy boven elbirja a motor a gyari b18 motor, meg lett irva au ecu le lett padolva 227le majdnem kb ugyan ennyi Nm-el kerek kerek 1tonnával

2021. jún. 12. 23:50
 19/27 A kérdező kommentje:
0,5 *baron
2021. jún. 12. 23:51
 20/27 anonim ***** válasza:
"cimmerman" XD, LOL!!!!444!!!négynégy!!!
2021. jún. 13. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!