Külfödi papíros lejárt műszakis autóval mit lehet kezdeni itthon?
Nekem is privátozik.
Kérdező, akkora király vagy, ide rakd ki mit építettél (AMTS nyereményautó nem ér)
Mondtam már, ne privátozz, írd le mit tud a kocsi és mit csináltál rajta ezért. De nem, azt tudod bizonygatni csak, hogy te nyilvánosan ki nem rakod... Akkor mire fel az egész? Akármit csináltál az enyém kétszer olyan erős, sőt az apukám is erősebb, mint a tiéd.
És mi vagyunk óvodásak...
Eloszor is nemtudom mi olyan hihetetlen hogy masfel het alatt keszult el? Mondjuk eleve olyan autot vettem ami reszben meg volt csinalva? Jaa hogy ez lehetetlen...
Kapott egy szinterkuplungot 1000cc injektorokat t3/4es garettel elöl hátul cimmerman tárcsák ate betétekkel már rajta voltak. Ki lett belezve hátsó ívek cserélve lekezelve, skunk2 copy remdszerrel leomlo utantol és s2k ulesek amik benne voltak mar hatulra kapott egy alu szabilizatort el alu lengokarokat piros szilentekkel. Egyenlore ennyi de ezzel mar lehet alkotni, majd kap egy sima akril fenyt es ennyi, tobb terv nincs vele, mielott valamelyik idiota nekiall okoskodni nem kell hozzamyulni a motor belsejehez 0,6baron megy boven elbirja a motor a gyari b18 motor, meg lett irva au ecu le lett padolva 227le majdnem kb ugyan ennyi Nm-el kerek kerek 1tonnával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!