Sokat kért érte a szerelő? Maszek szerelőhőz vittem, aki csak hétvégente melózik, ma reggel 7re vittem, és most hoztam el
Vezérlést cserélt rajta.
Mazda 2000évjárat.
és 20000ft volt a munkadíj, anyagot én vittem(elötte megbeszéltem vele)
Kicsit sokallom ezt a 20as munkadíjat...
vélemény?
Hétvégén reggel vezérlést cserélni bármilyen kocsin egy huszasért számlával? Hát azért ez tényleg baráti. Még ha nagyon könnyű a vezérlés csere akkor is.
Mi itthon szoktunk vezérlést cserélni az autóinkon (Sima OHC szivó benzines autóink voltak) és mindig elszöszmötöltünk a vízpumpacserével stb. Ezért szerintem nagyon gyorsan dolgozott.
Gondolj bele, hogy másoknak az autója heteket áll sorba ilyen kupec szerelőknél mire ránéznek.
Vezerles cseret 35alatt nem csinalunk.. hetvegen meg fokepp.
Kedves kerdezo, ingyen dolgozzon a szerelo???
Amire nem gondolsz, kedves kérdező:
azt a műhelyt fenn kell tartani, rezsit kell fizetni, a szerelő sem ingyen kapja az áramot. A szerszámokat meg kell venni, elhasználódnak, cserélni kell idővel. Azokat sem ingyen kapja a szaküzletben a két szép szeméért.
Maradjunk annyiban, hogy akármilyen autóról is beszélünk, hétvégén, számlásan, 20.000-ért egy vezérléscsere, úgy, hogy megengedte, hogy te vidd az alkatrészt (!), tekintsd úgy, hogy szülinapi ajándékot kaptál, mert minimum a dupláját illett volna elkérnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!