Milyen felni volna jó a Honda CR-V 2020-as Hybrid benzines autómra?
Szeretnék felnit vásárolni, viszont attól tartok, hogy olyan felnit veszek amire nem lesz jó a gumi szélessége.
Ezt a gumit szeretném rá megvásárolni:
235/60R18 H W330A SUV XL HANKOOK TÉLI GUMIABRONCS
Ne, a gumis nem ért hozzá.
Vittem téli nyári cserére egy drága neves műhelybe.
Kértem mivel a gumi felnin van a centrirozast csináljak meg. Nem rossz, de kell.
Eredmény:
Jobb bal első hátsó összevissza rakta fel mindent összekevert
19es karcmentes felnikre kalapáccsal felcsapta a súlyokat nem a ragasztottat majd mikor szóvá tettem azt mondta hogy ez gyari megoldás. A kocsi még gyári, így kertem mutassa meg hol van a nyári felnin így erre felháborodott.
Végülis feleségem hozta el az autót leengedett jobb első kerékkel mert kiengedték a kocsit rossz szeleppel, levegő mentes gumival.
19e Ft volt ez a művelet.
Igen, hagyja ilyen degeneralt barmokra, majd ők megoldják.
Nekem a "szakemberekből" nagyon elegem van.
Inkább magam járok utána.
A toyotámba is fordítva tették bele a hátsó lengéscsillapítókat.
Aztán a srác aki belerakta előtte pék volt valahol vidéken.
2006-os Toyota Corolla benzines.
Zörgött is rendesen mikor mentem vele :D
Könyvet lehetne írni a magyar "szakemberekről"
Elhívtam kitakarítattni, a gázcirkómat aztán tönkre vágták a gázkazánomat.
Vagy mikor kocsibeállót akartam csináltatni, aztán az ács gyerek lelépett az előleggel.
Vagy ott volt például a sírköves pali aki átbaszott a kerítésre a fedlapokkal.
Vagy például a mostani helyzet mikor szúrkált a szívemnél, felhívtam fél Pestet mire találtam egy kardiológust aki nem 1 hónapra tud fogadni, hanem 8 munkanapra. Kifizettem 29 ezeret egy EKG+Szívultrahangért de még azt se kérdezte meg az orvos, hogy mi bajom, 9 perc alatt le rendezett, pedig a kiértékelés is benne volt az árban. Mintha a mcdonaldsban lettem volna.
#13 vagyok.
Csak azért kérdeztem, mert a Corolla hátsó teleszkópja gólyaláb-típus, alul keresztirányú szemes a rögzítése, felül pedig a tengely vége csavarmenetes.
Szóval ha milliókat fizetnél valakinek, akkor sem tudná fordítva beszerelni.
Máskor panaszkodj valami hihetőbbet. :D
Akkor úgy mondom, hogy a "nem vagyok szerelő" is értse:
A TELESZKÓPNAK ELTÉRŐ A KÉT VÉGÉN VALÓ RÖGZÍTÉSE, VAGYIS FORDÍTVA BE SEM LEHET SZERELNI.
Ha ezt nem érted, akkor kár is válaszolnod. :)
Úgy írom akkor, hogy megértsed!
FORDÍTVA SZERELTÉK BE!
Ha ezt nem tudod felfogni akkor sajnálni tudlak csak!
Örülök hogy a szerelesi hiba milyensegen tudtok rugozni. A tényt leírta, a szerelők nem érnek semmit.
Nem véletlen hogy új vagy újszerű autókat veszek illetve japant vagy koreait azt 120e km körül eladom amikor hozzá kell nyúlni. Nem az autókkal van a baj hanem a szerelokkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!