Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor vásárlás előtt állok...

Motor vásárlás előtt állok Honda cr 125, vagy 250 2002 előtti, Yamaha yz 125 vagy 250 2002 előtti, Kawasaki kx 125 vagy 250 2002 előtti Ezek közül melyik a leg megbízhatóbb? Illetve véleményt szeretnék róluk kapni Melyiket lenne érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 4. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Volt 2 ütemű CR250-em, nagyon hálás gép. Évekig megvolt, és bár ritkán használtam, de mikor mentem vele, akkor intenzíven hajtottuk erdőben, mezőn, árkon-bokron. Egyszer kellett csak felújítani a motorját (hivatalosan ugye 80 üzemóra utána, ha nem tévedek). Illetve a tanulógépem egy Kx80 volt, ami mai napig megvan, már a fiam használja, de teljes felújítás kellett neki, jó sok pénzt beleöltem. Crossból én Hondát vennék megint, mert nagyon bejött, de talán a CR125 is elég lenne. A 250-nek soha nem mertem egy egészséges nyélgázt húzni terepen.
2020. ápr. 4. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!