Motor vásárlás előtt állok Honda cr 125, vagy 250 2002 előtti, Yamaha yz 125 vagy 250 2002 előtti, Kawasaki kx 125 vagy 250 2002 előtti Ezek közül melyik a leg megbízhatóbb? Illetve véleményt szeretnék róluk kapni Melyiket lenne érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 14:52
1/1 anonim válasza:
Volt 2 ütemű CR250-em, nagyon hálás gép. Évekig megvolt, és bár ritkán használtam, de mikor mentem vele, akkor intenzíven hajtottuk erdőben, mezőn, árkon-bokron. Egyszer kellett csak felújítani a motorját (hivatalosan ugye 80 üzemóra utána, ha nem tévedek). Illetve a tanulógépem egy Kx80 volt, ami mai napig megvan, már a fiam használja, de teljes felújítás kellett neki, jó sok pénzt beleöltem. Crossból én Hondát vennék megint, mert nagyon bejött, de talán a CR125 is elég lenne. A 250-nek soha nem mertem egy egészséges nyélgázt húzni terepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!