Tudnátok mondani erős autókat 1 millió körülig?
kérdés ugye, hogy mire legyen elég erős
ha telepi izomgépnek kell, akkor az ilyen egykilenc tádé dízelcsühögő-félékkel mindenkit le fogsz nyomni a panelod lépcsőházában, csak pislognak majd a swiftjeikkel és astráikkal
/s
aztán persze valóban erős autóhoz egy nullást még hozzá kell írni
Fiat bravo/punto hgt
Fiat coupe
Opel calibra
Csipszelt egykilenctédéji
Meg a többi ilyen tipikus boyracer hülyegyerek autó jut eszembe ennyi penzert.
Lol. Elolvastam a kérdést, mondom ez hülye. Gondoltam valami minimum 250-300 lóerős autót keresünk... Gondoltam erős autót nem nagyon adnak ennyiért.
Beleolvastam a válaszokba. Aztán 100-150 lóerős autókról beszélgetünk :'DD
Az aztán krva erős hallod :D
Az erős kategória nem ez. Persze az 50 lóerős Swifthez képest marha sok. De manapság a legátlagosabb legunalmasabb autó is 100-200 lóerő között van. Ezeket ne hívjuk már erősnek :D
Ja, csak éppen 1,3-1,5 kilósak.
Meg kellene érteni, hogy nem a lóerő számít, hanem a lóerő/súly arány.
Pl. egy 1tonnás 180le-s autó sportosság szempontjából jobb lesz, mint egy 1,5tonnás 250le-s. Ráadásul minél nagyobb az autó tömege, annál rosszabb lesz vezethetőségi szempontból. Lehet, hogy egyenesben tud menni, de az első komolyabb kanyar megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!