Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
|| 2009 Citroën C5 Sedan 1.8 benzin, megkímélt állapot, ||
|| 2008 Toyota Avensis Sedan 1.8 benzin, beltér kicsit leharcolt, műszakilag oké ||
|| 2007 BMW 320i szinte tökéletes állapot(tudom vannak szar dumák, de a tulajdonosa tényleg egy nyugdíjas ügyvéd, ugyanis ismerem) ||
Első autó lenne. A Citroën és a Toyota nem, a BMW magyar papíros, első tulajdonos. Azért ez a három autó a lehetőség, mert mindegyik a rokonom műhelyében van, és most van lehetőség őket elhozni, én pedig most tervezek autót venni...tehát egy hét múlva már lehet hogy nem is lesz releváns a kérdés.
2021. máj. 19. 16:32
1/14 anonim válasza:
Mind a három jó választás lehet, bár típushibákat nem tudom. Nézz utánuk, de szerintem azt vedd amelyik tetszik.
3/14 anonim válasza:
Ha tényleg jól ismered a bmw tulaját és jól karbantartott, akkor az, ha nem akkor a Toyota.
5/14 anonim válasza:
Toyota avensis, nem is kérdés. Beltér a legkevesebb. Szépen sorjában fel lehet újítani a belteret. Szinte mindent.
8/14 anonim válasza:
Toyota. Ha ismered a bmw-s embert és valóban megbízható akkor talán a bömbi,de forumon megnèzném,hogy mi szokott benne megmakkani.
9/14 anonim válasza:
BMW, ha ismert a tulaj
Vezetési élményre és kényelemre az a legjobb
10/14 anonim válasza:
Én a Toyotát választanám az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!