Miért lett ekkora közellenség a Golf 4?
Régebben, a korábbi Golfokhoz hasonlóan, nagyon népszerű volt. Manapság viszont mindenhol azt olvasom, hogy mekkora ócskavas és mindenkit le akarnak beszélni róla. Persze azt értem, hogy pont a népszerűsége miatt a legtöbb példány le van lakva és sok hülyegyerekautó is volt belőle, bár ez leginkább a TDI-re igaz, a hülyegyerekek azt vették. De népszerűségtől függetlenül minden autóból van lelakott. Amikor valaki nem egy konkrét hirdetésről kér véleményt, ahol 250 ezerért árulják a "hibátlan állapotú, igazolt 50 ezer kilométeres" Golfot, ami nyilván kamu, hanem csak általánosságban kérdeznek a Golfról, akkor miért rögtön a lebeszélés megy? Például az 1.6 szívóbenzin egy átlagos, jó karakterisztikájú, megbízható és olcsón fenntartható autó. 800 ezertől fölfelé már jóformán hibátlan állapotúak vannak. Oké meg kell nézni, nem szabad a vételárra alapozni az állapotot, de lehet azért találni valóban jó állapotút. Ha összevetjük a kategóriatársaival, akkor szerintem semmi nem veri olyan mértékben, hogy le kellene mondani róla, mondván nem éri meg. Szerintem semmivel nem éri meg kevésbé, mint bármi más.
Nem, nincs Golfom, nem azért védem ennyire. Bár tény, hogy régen szerettem és szívesen vettem volna, de nem volt és most már nem is vennék. De nem azért, mert az árkategóriában ne lenne jó választás.
A 4-es golf egy alapjaiban hitvány konstrukcio.Ez vele a gond.
Meg az hogy mindrzek mellé még bőven túl is van árazva meg értékelve de csak azert mert hogy ez egy golf.
Es akkor ott vannak még a tunerjóskák is aki még az 1.4 75 lóval is racsézni akarnak a piros lámpánál stb stb......szoval a megitelesuk is a bányász béka segge alatt.....olyanok lettek ezek is mára mint a bmw-k ..E36 E39 E46.....hogy gyakorlatilag bármilyen ruppótlan csöves meg tudja már venni őket,persze lehetőleg a kinalat legalját...de aztán veri a nyálát hogy ez bmw..vagy polcwagen...vagy époen ami
Értelek titeket, de háromszor tettem fel a kérdést és még mindig nem kaptam választ arra, hogy ár/érték arányban kategóriáján belül mi az,ami kimagaslóan jobb nála? Van nála jobb, elismerem, de nem kiemelkedően.
#8 Ha végigolvastad volna a kérdést, akkor tudnád, hogy nem általános véleményre voltam kíváncsi. Ezért létezik a leírás a kérdések alatt, ahol részletezni és pontosítani lehet dolgokat, de ezt persze nem olvasod el, mert minek is tennéd...
Sokan még mindig nem tudják feldolgozni, hogy kategóriájában az egyik legjobb opció. Ehhez mérten népszerű, a Golf, mint kultusz évtizedek óta jelenség. Ezért ellenséges ember is lesz bőven.
Mellé ugye a népszerűség miatt sok hülyének is van.
Olyan ez mint a BWM, vagy a fekete Audi, mindig lesz aki csak a márkajel miatt utálja, vagy mert egyszer hallott valakit, aki látott már tahót egy ilyen autóban
#14 Oké.
1. Ez nem a Golfok egyedülálló jellemzője.
2. Nem csak 1.9 TDI létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!