Bmw e60 olajcsere?
Figyelt kérdés
sziasztok vettem egy bmw e60 m packet 2005 évjáratu autot
és szeretném a motorban illetve a váltoban le cserélni az olajat meg tudnátok nekem írni hogy ez mennyibe kerülne nekem?
mert párat fel hivtam pesten bmw szervizt ott 330 ezret mondtak nekem cakli pakli
meg fel hivtam egy szerelőt aki nagyon jol dolgozik ott a motorban az olaj cserét 50 ezer ft-ba mondta nekem de a váltot aszt nem tudja be válalni mert aszt gépel csinálják vagy mi
akinek ilyen autoja van le írná nekem pontosan mennyibe kerülne ez nekem ?
2021. máj. 17. 13:35
1/7 anonim válasza:
Az titok hogy melyik motor van benne? Csak mert egy 20d-be 5,5 liter olaj megy, egy v8-ba meg 7,5.
A váltó manuális, vagy automata?
2/7 anonim válasza:
automata váltó? akkor váltóolajcsere olyan 100-120 lesz tippre (ezzel lehet tévedek, de az én autómba is 50 a motorolajcsere, emellé a váltóolajcsere 120, szóval megközelítőleg mondom)
3/7 anonim válasza:
100 körül cserélik a váltóban mert abba drágább az olaj. Motorban 50-60 ezer lehet. Szerintem 150-ből megvan de motorfüggő a dolog
4/7 A kérdező kommentje:
bocsi el felejtettem 530d és igen automata
2021. máj. 17. 14:19
5/7 anonim válasza:
3-400 meglesz a váltóolajcsere, mert nem csak az olajat cserélik hanem a kartert, tömítéseket, stb. 8l olaj megy bele kb.
6/7 A kérdező kommentje:
ne haragudj nem értem aszt akarod irni hogy 3-400 hogy 300 tol 400 ezerig?
2021. máj. 17. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!