Aksi vagy generátor?
Az inkább égett a töltés jelző lámpa.
A generátor biztos nem tölt, de még lehet az akku nem totálkáros.
“ Ki villant az aksi jel a műszer falon. Majd le állítottam az autót ahogy haza jöttem, de elkelett mennem egy helyre erre út közben le állt az autó. Be bikaztuk, de sajnos csak jóval kevesebb amperos aksi volt. Beindult, de le is állt pár méter után. Majd haza húzták, szóval most töröm a fejem mi lehet.”
Kivillant az akksi-jel a műszerfalon. Majd leállítottam az autót ahogy hazajöttem, de el kellett mennem egy helyre, erre út közben leállt az autó. Bebikáztuk, de sajnos csak jóval kevesebb amperos akksi volt. Beindult, de le is állt pár méter után. Majd hazahúzták, szóval most töröm a fejem, mi lehet.
A két szövegrészletben elrejtettünk 11 különbséget. Minden helyes megfejtő kap egy mezei pirospontot.
Azóta, átjött az egyik ismerősöm és egy nagyobb amperes akksival be bikáztuk. Most nem állt le.
Köszönöm a válaszokat!
Holnap kiderül mi lesz.
Viszont a fék a lámpa folyamatosan világított.
Akkor ez zárlat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!