Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » J Astrat szeretnék venni...

J Astrat szeretnék venni 1.6-os benzin motorral és 116 lóerővel. Elég ez a motor az autóba? Elindulásnál nem gyenge? Elég nagy a kasztni..

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Nem acélos teljesítményű, de elvisz Aból Bbe.

Az 1.4 100 lóerőt kerülni kell, de ezt már belehet vállalni.

2021. máj. 16. 09:21
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem te leszel vele a versenypályák ördöge. Normál közlekedésre elég.
2021. máj. 16. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos a J Astrák elég túlsúlyosak lettek, így még ez az 1,6-os motor sem az igazi, de összességében vállalható. Nem a kasztni nagy, csak a tömeg...
2021. máj. 16. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Összességében el lehet vele mászkálni a-ból b-be, de ha rendszeresen ülnétek benne hárman, ne adj isten négyen akkor még az 1.6 is kevés picit.

Igazából az 1.6 + motorok az ideálisak ebbe az autóba

2021. máj. 16. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Nyomatékszegény szívó motor, nehéz kaszni. Ahogy írták nagy virgoncságot, vezetési élményt ne várj tőle! De viszonylag megbízhatóan, lendületből autózva, ha kell pörgetve, nem 1500-as fordulaton kínozva, el lehet vele gurulgatni.
2021. máj. 16. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem egy erőgép, főleg a nyomaték kevés ehhez a súlyhoz.

Én abból a kocsiból inkább 1.7 vagy 2.0 CDTI-t vennék. Dízelnek azért van nyomatéka bőven.

2021. máj. 16. 11:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Faluban élek és hetente 1x vagy 2x mennék hosszabb távra 200-300 km, legtöbbet faluban használnám rövid távra és rövid távokra nem annyira jó a dizel
2021. máj. 16. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a 6-os válaszoló vagyok, de ha heti kétszer mész 300 km-t, akkor nem fog széthullani a dízel a hét közbeni rövidebb utaktól sem. A gond akkor van, ha valaki kizárólag rövidtávozik a dízellel. De nem akarlak a benzinesről sem lebeszélni. Relatív hogy az a 116 lóerő mire elég, ahogy írtam és jól le is lettem pontozva érte. Nem egy aszfaltszaggató versenyautó, de azért el lehet vele járkálni. De vétel előtt gondolom úgyis kipróbálod.
2021. máj. 16. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
2021. máj. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!