Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi autó kasztni?

Régi autó kasztni?

Figyelt kérdés
egy régi(15-25 éves) autónak mennyire kezd elromlani a kasztnija, a merevsége, állapota stb. vagy egyáltalán nem romlik?

2021. márc. 18. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet erre általánosan válaszolni. Ha rozsdásodik, akkor gyengül a merevség és az általános állapot. Ha mondjuk végig garázsban volt tartva és nem rohad akkor értelemszerűen nem romlott az állapota.

Típustól is függ, hogy mennyire "van benne anyag", szóval elég sok tényezős a dolog

2021. márc. 18. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fontos a típus, az hogy hol van/volt tartva, és hogy ki mennyire vigyáz rá.
2021. márc. 18. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem írták. Típus, tartás, karbantartás függő.

Nekem pl. 36 éves japán autóm van, amikről úgymond köztudomású, hogy rohadnak. Az enyémet ehelyett általában megcsodálják, hogy milyen szép állapotban van. Nem garázsban áll, de vigyázok rá amennyire tudok, és 3-4 évente alváz és üregvédelem, illetve a kerékíveknél kis lakatolás és máris minden szinte tökéletes.

2021. márc. 18. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert audit szeretnék majd venni magamnak, (audi a3 a régi) és ma olvastam egy cikket, hogy az audi befejezte a robbanómotoros autók gyártását. Elektromos autóktól pedig hányni tudnék, pedig környezet védő vagyok, de nekem az valahogy nem autó. Nem is tudom hogy mondjam...

És ha veszek egy olyan régit majd, akkor nem kell elektromosat venni. De mire én veszek autót, addigra azok ilyen 18-20 év körüliek lesznek. (15,lassan 16 vagyok)

Értitek...

2021. márc. 18. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
3. Milyen japán? Csak nem egy Corolla? Azok tényleg örökéletűek, ha vigyáznak rájuk.
2021. okt. 24. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
MR2
2021. okt. 24. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!