Ha kifúrom a Simsonom hengerfejét, és rakok bele még egy gyertyát, akkor kettő gyertyával sokkal gyorsabban fog menni?
Figyelt kérdés
Kicsit több üzemanyagot engedek rá, és a kettő gyertya ha dupla annyi szikrát ad, akkor több üzemanyagot tud majd elégetni?
100km/h -val tudok utána vele menni?
2021. máj. 12. 20:11
1/13 D. Brasco válasza:
Még csipszeld meg és tegyél bele 296-os tengelyt az a tuti
2/13 anonim válasza:
Persze, de akkor már tegyél 3 gyertyát és akkor megy vagy 150-et.
3/13 A kérdező kommentje:
150et nem bírná a kerék, meg lehet beköpné a gyertyát is.
De 100 -al akarok vele menni, ezért akarom ezt megcsinálni.
Ha kifúrtam a lukba kell tömítést raknom?
2021. máj. 12. 20:34
4/13 anonim válasza:
nem , a blokk alját szokták kifúrni és oda tesznek még 1 gyertyát így a besűrített üzemanyagot berobbantva felfelé fujja a dugatyút
5/13 A kérdező kommentje:
Ezt hogy alulról fúrják ki, még nem hallottam.
2021. máj. 12. 20:36
6/13 anonim válasza:
Ha megfelelő méretű gyertyát raksz bele akkor nem kell, mert az tömít eleget.
7/13 A kérdező kommentje:
Olyanról is olvastam hogy mz 125 hengert raktak Simsonra, és brutális dolgokat csinált a motor utána.
Bár ilyen jellegű átépítéshez még nem értek.
2021. máj. 12. 20:38
8/13 anonim válasza:
Az iylen psitike kérdéseknek mi értelme? Értem, értem vicces akarsz elnni, de attól messze van.
9/13 A kérdező kommentje:
Apu külföldön dolgozik, addig akarom megcsinálni, amíg kinn van.Ha hazajön, már nem tud semmit sem csinálni, ha meglátja.De lehet észre sem veszi ezt a kis átalakítást, csak ha kipróbálja.
2021. máj. 12. 20:42
10/13 D. Brasco válasza:
Az igaz simson tunerjóskák V8-as soros 6 hengeres dízel wankel motorra szokták cserélni a gyári blokkot........lehet neked is ezzel kellene probalkoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!