Kb. hány lóerőt dob egy katalizátor kivétel?
Figyelt kérdés
Egy 1.9 tdi golf 5-ről van szó (90le gyárilag). Arra vagyok kíváncsi hogy körülbelül hány lóerőt adna ez a kis művelet illetve a vélemények is érdekelnének, hogy rosszat tesz e a motornak ugyanis hallottam már hideget meleget.2021. máj. 10. 19:31
1/10 anonim válasza:
Önmagában semennyit. Csak akkor működik, ha a kipufogót bevezeted az utastérbe. Akkor akár 100at is rádobbat!
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd bővebben kérlek?
2021. máj. 10. 19:35
3/10 anonim válasza:
már a címből tudtam hogy egykilenc tádé lesz megint :D
ha nem lenne teljesen nyilvánvaló, az első válaszoló azt írja, hogy 0 különbséget fog tenni a katalizátor kivétele, cserébe olyan hangja lesz a gépnek mintha valakinek hasmenése lenne a WC-n és a panel lépcsőházában elég gyorsan meg fognak utálni
4/10 anonim válasza:
Downpipeot szoktak a DPF helyére tenni, és írnak hozzá tuningprogramot is, anélkül nem sokat ér. Meg nem csak úgy kiszedni szokták.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem, nekem is ilyesmi volt az elképzelés de köszi a véleményeket!
2021. máj. 10. 19:59
6/10 anonim válasza:
Ezek a naaagy világmegváltó egykilences ötletek :) 2.5 td-re már nem futotta...?
7/10 D. Brasco válasza:
Meg kell csipszelni es akkor az plusz 200lovat ad!Bonus:monster matrica a hatso ablakon keresztbe még plusz 20.
8/10 anonim válasza:
Inkább chiptuningot irass rá, de valami normális tuningossal ne valami kóklerrel.
9/10 anonim válasza:
1.9TÁDÉ Tuning alapok (1 fejezet):
Smoke&Charm matrica: +5 ló
Cigi: +5 ló
Az élet iskolája: +5 ló
Pózolás a kocsival: + 5 ló
Mélynyomó + dübörgős tuc tuc max hangerőn: +20 ló
Szteroidos csávó, asszonyverő + papucs : + 10 ló
Kipufogó helyére kályhacső: +30 ló
Kormolás minden percben: +∞ ló
10/10 anonim válasza:
A slagot ne felejtsd ki amit a kipufogócső végére kell tenni és az utastérbe vezetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!