Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mentem kb 200 métert behúzott...

Mentem kb 200 métert behúzott kézifékkel. Lehet bármi komolyabb baja?

Figyelt kérdés
Kiparkoláskor még nem éreztem, majd menetközben azt vettem észre, hogy nem gyorsul az autó. Kissé égett szaga volt. Miután kiengedtem minden működött rendesen. Lehet bármi komolyabb baja?

2021. máj. 10. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem, a betét jobban kopott, hamarabb kell majd cserélni minimálisan. De ha működik akkor semmi baja.
2021. máj. 10. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen. Maximum 3-400 métert mehettem, úgyhogy gondoltam semmi komolyabb baja nem lehet.
2021. máj. 10. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem, mi egyszer Budapest - Bécs távon valahol Győrnél vettük észre, hogy be van húzva :DD
2021. máj. 10. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Azért azt tegyük hozzá, hogy aki sok km-en keresztül nem veszi észre, ott alapból szar a kézifék, és alig (vagy egyáltalán nem) fog, ergo elromolni sem tud, ha alapból szar. Egy normális állapotú, behúzott kézifékkel az első gázelvételnél feltűnik, hogy indokolatlanul lassul az autó.
2021. máj. 10. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Emlékszem mikor apám félúton hazafele a boltból megszólalt hogy "te, ez az autó most v.miért nem úgy megy mint eddig.... Aztán kis idő múlva kiengedte a kézit, egyből megtáltosodott, máramennyire elvárható tőle a maga 75 lóerejével... (pedig nem egy műszaki analfabéta)
2021. máj. 10. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem valószínű. Kicsit jobban kopott a fékbetét. Én mondjuk behúzott kézifékkel el se tudnék indulni, inkább lefullad az autó.
2021. máj. 10. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

A szembeszomszédom hazatérve kiszállt, és azonnal elkezdte locsolni a hátsó kerekeket...akkor látom, hogy mindkettő füstölt, gőzölt rendesen...képzelem mennyit mehetett behúzott kézifékkel.

Aztán a férje elkezdett ordítozni..nagy buli volt.

2021. máj. 10. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!