Mi a véleményetek erről a BMW hirdetésről? Jó döntés lenne megvenni?
Ha most úgy döntenék, hogy nulla autós háttérrel (Skoda Fabia-t vezettem eddig) vennék egy ilyen autót hétvégi/alkalmi hobbijárműnek, akkor mire számíthatnék az első 1 évben? Van-e értelme elgondolkozni rajta és ha igen, akkor hogyan bonyolítsam le a vásárlást ill. mire figyeljek?
Mire számíthatnék?
Nem írtad milyen Fabiat vezettél, meg mikorit. Nyilván egy 1.2-es Fabiahoz képest ez nagyobb élmény lesz. De pl egy 1.6-os Fabianal ne gondold ám, hogy ez nagyságrendekkel jobban megy.
318i... Jól leírták a 2-es válaszban. Hobbiautónak ez irtó gyenge. Azért nem kell egy BMW szerintem, hogy megtapasztald ezt az egetverő 9,3 másodperces gyorsulást :D
Sajnos nekem is ez a gondom, hogy a BMW kinézete tetszik a legjobban... Szerencsére az agyam racionális része nagyobb, mint az "élvezeti" része, de nehéz lesz teljesen lemondani bármilyen bmw-ről, tekintve hogy egy autó sem hasonlít rá.
Maximum az Audik veszik fel vele a versenyt, idővel talán beadok egy picit újabb A4-est valamilyen dízel motorral, de addig marad a kis focus :)
Opel tigra, ford puma, h astra coupe, g astra coupe (ebből van cabrio-coupe egyben)
Annyi de annyi autót vehetnél ennyiért, de sajnos az a coupe elvárás ott van :/
Vagy akár audi TT coupe :)
Annyiért már kapni, drága, de közel sem olyan drága és gyakori elromló mint a bmw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!