Egyik ismerősömnek pár éves 3.0 TDI A7-es Audija volt, most új R-line sedan Passatot vett, áradozik róla. Egy másik kollégától hallottam, hogy idén a C-Mercedesét VW Arteonra cseréli. Ennyire jók lennének az új Volkswagenek, különösen a Passat?
Aki Magyarországon egy új Passatot meg tud venni, arra mondhatjuk, hogy jómódú, igen.
2021. máj. 9. 14:05
12/21 anonim válasza:
Ahhoz hogy újonnan ilyen kategóriájú autót vegyél jómódúnak kell lenni mert simán 10 millió fölött vannak és ezzel szerintem nagyon alálőttem.Valljuk be a 200ezres médián fizetéssel az emberek szerintem max 10-20%-a engedhetné meg magának ezt.De ez elmondható ennek a méretkategóriának a legtöbb darabjáról.
2021. máj. 9. 14:12
13/21 anonim válasza:
"Természetesen nem egy 20 éves, lefingott import-romról van szó, hanem teljesen új, 2021-es modellről."
^
Akkor szerintem teljes mértékben jómódúakról beszélhetünk, igen. Audi szerintem még mindig valamennyivel magasabb minőséget képvisel (illetve pl. sportautókat is gyártanak, míg a VW nem), de azért az új VW-k is nagyon jó gépek, főleg az Arteon és a Phaeton, a belsejük is nagyon jó.
2021. máj. 9. 14:15
14/21 anonim válasza:
"Ahhoz hogy újonnan ilyen kategóriájú autót vegyél jómódúnak kell lenni mert simán 10 millió fölött vannak és ezzel szerintem nagyon alálőttem.Valljuk be a 200ezres médián fizetéssel az emberek szerintem max 10-20%-a engedhetné meg magának ezt.De ez elmondható ennek a méretkategóriának a legtöbb darabjáról."
Hát igen, az a 10 millió inkább 14-15-től indulva a csillagos égig tart. A 10-20% meg talán 2-3%, de lehet a 3-mal sokat mondtam.
2021. máj. 9. 14:27
15/21 anonim válasza:
Sokaknak megfelel, nem akarnak feltunoskodni, hol ott megtehetnek, hogy bmw, audi vagy mas premiumot vegyenek. Az en ismerosom pl 2020as skoda superb l&k vett, o azt mondta kocsira nala ez a hatar, nem "razza a rongyot", inkabb el nyaralja azt a penzt.
2021. máj. 9. 15:26
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! 90-es években ültem utoljára VW-ben, lehet, hogy érdemes lenne megnézni egy újat.
2021. máj. 9. 16:01
17/21 anonim válasza:
A régiek is nagyon jók voltak, az újak is. A VW nagyon masszív, jó szerkezet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!