A Passat a jómódúak autója?
Attól függ. Ha valaki újonnan meg tud venni a fizetéséből megspórolva kp-ra egy rogyásig extrázott új Passatot, akkor azt mondom, hogy a magyar átlaghoz képest magasabb a jövedelme.
Míg más a helyzet, ha valaki egy 15-20 éves import Passatot vesz.
Én azt mondom neked, hogy ha vennék autót, akkor vw az egyik legjobb motort adja a legjobb pénzért.
Pl venni akartam 4es espacet, 5 millió körül volt, de 1.6 dci. Oké, jó motort gyártanak, de én jobb szeretem a nagyobb nyomatékos motort..
Most látom, hogy kifelejtettem a kérdésből…
Természetesen nem egy 20 éves, lefingott import-romról van szó, hanem teljesen új, 2021-es modellről.
Azért a régi Passat se rossz kocsi, ha jó állapotba van.
Szivesebben járnék egy jó állapotú B5.5-el mint sok új kocsival
7-es ha ezt nem mondod hülyén halok meg.
Jó lehet így is, de ez picit segített.
A Passat tipikus céges autó középvezetőknek. Nem luxus, nem hivalkodó, de nem sokkal marad el egy Audi által kínált kényelemből. Németországban is baromi szűk az a réteg, aki saját pénzből (nem céges vásárlóként) meg tud venni egy normálisan felszerelt és motorizált Passatot, 14-16 misibe kerülnek ezek, ha nem fapadot veszel.
Átlagos használat mellett, ha a felhasználó nem igényel jóval átlag feletti motorizáltságot, akkor nem igazán tudnék olyan objektív indokot mondani, hogy miért éri meg jobban egy Passat helyett mondjuk egy A4-et venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!