Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Passat a jómódúak autója?

A Passat a jómódúak autója?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek pár éves 3.0 TDI A7-es Audija volt, most új R-line sedan Passatot vett, áradozik róla. Egy másik kollégától hallottam, hogy idén a C-Mercedesét VW Arteonra cseréli. Ennyire jók lennének az új Volkswagenek, különösen a Passat?

2021. máj. 9. 12:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
A gyakori az agyatlanok gyűjtőhelye?
2021. máj. 9. 12:26
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha valaki újonnan meg tud venni a fizetéséből megspórolva kp-ra egy rogyásig extrázott új Passatot, akkor azt mondom, hogy a magyar átlaghoz képest magasabb a jövedelme.

Míg más a helyzet, ha valaki egy 15-20 éves import Passatot vesz.

2021. máj. 9. 12:30
 3/21 anonim ***** válasza:
22%
a passzát az igazából prolikocsi, de azoké a proliké akik azt akaják hinni hogy ők valakik, viszont nem telik nekik az amúgy ugyanerre való, csak más árazású bmw-re :D
2021. máj. 9. 12:31
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Én azt mondom neked, hogy ha vennék autót, akkor vw az egyik legjobb motort adja a legjobb pénzért.

Pl venni akartam 4es espacet, 5 millió körül volt, de 1.6 dci. Oké, jó motort gyártanak, de én jobb szeretem a nagyobb nyomatékos motort..

2021. máj. 9. 12:34
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
#4 akkor miért ilyen ótvas csühögőket nézegetsz? ha nyomatékos motor kell, akkor 5liter V8. vagy 3 liter feletti turbobenzin. :)
2021. máj. 9. 12:38
 6/21 A kérdező kommentje:

Most látom, hogy kifelejtettem a kérdésből…

Természetesen nem egy 20 éves, lefingott import-romról van szó, hanem teljesen új, 2021-es modellről.

2021. máj. 9. 13:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Újonnan minden autó jó.
2021. máj. 9. 13:20
 8/21 anonim ***** válasza:
23%

Azért a régi Passat se rossz kocsi, ha jó állapotba van.

Szivesebben járnék egy jó állapotú B5.5-el mint sok új kocsival

2021. máj. 9. 13:25
 9/21 anonim ***** válasza:

7-es ha ezt nem mondod hülyén halok meg.

Jó lehet így is, de ez picit segített.

2021. máj. 9. 13:29
 10/21 anonim ***** válasza:
25%

A Passat tipikus céges autó középvezetőknek. Nem luxus, nem hivalkodó, de nem sokkal marad el egy Audi által kínált kényelemből. Németországban is baromi szűk az a réteg, aki saját pénzből (nem céges vásárlóként) meg tud venni egy normálisan felszerelt és motorizált Passatot, 14-16 misibe kerülnek ezek, ha nem fapadot veszel.

Átlagos használat mellett, ha a felhasználó nem igényel jóval átlag feletti motorizáltságot, akkor nem igazán tudnék olyan objektív indokot mondani, hogy miért éri meg jobban egy Passat helyett mondjuk egy A4-et venni.

2021. máj. 9. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!