Ilyenkor mindig a swift 1.3 szokott lenni a válasz, nem véletlenül.
2021. máj. 9. 13:20
5/14 anonim válasza:
Régebbi, SDI vagy adagolós TDI motoros VW-k vagy egyéb konszerntermékek (Golf, Polo, Fabia, Seatok)
Rozsdára kell náluk figyelni, ha nem rohad jó vétel. Mert motorikusan kimennek a világból.
2021. máj. 9. 13:27
6/14 anonim válasza:
Skoda Fabia SDI még mindig jó ha kifogsz egy jobb állapotút. Vagy benzines swift. 500 körül már lehet kapni jobbakat.
2021. máj. 9. 14:11
7/14 anonim válasza:
Francia autókat tudom ajánlani, sokan leértikelik őket és a piaci áruk ezért alacsonyabb mint a többi autóé. 500.000 Ft-ért szép állapotú peugeot 206-okat lehet venni vagy ha egy kicsit újabb kocsit szeretnél akkor a Citroen C3 jó választás lehet. 1.4 hdi motorral mind a kettő kapható és egy megbízható konstrukciónak mondják. Nagy előnye hogy városban is 5 liret alatt eszik.
2021. máj. 11. 23:25
8/14 anonim válasza:
" sokan leértikelik őket és a piaci áruk ezért alacsonyabb"
Azért alacsonyabb az áruk, mert utána fenntartásra meg a dupláját kell költeni, mint egy németre vagy japánra, és a különbözetet hamar "visszahozza" (igen, tudom, németből és japánból is volt szar konstrukció, általánosságban beszéltem)
2021. máj. 11. 23:28
9/14 anonim válasza:
Volt ismerősi körben és családban is francia. Peugeot, citroen.
Hiába spóroltál rajta megvételnél 2-300 ezret.
Bosszúságban, alkatrészárban meg munkadíjban elvitte minimum a dupláját.
Skodára, VW-re meg negyed annyit nem kellett költeni javításra.
Nem annyira kellemes lerohadni egy kis félreeső úton ahol alig van térerő és mondjuk éjfél-1 óra van. Mi már jártunk így.
2021. máj. 12. 00:01
10/14 anonim válasza:
Japánok. Rohadásra figyelj, a többi nagy általánosságban okés velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!