A kocsi motorjanak mosasa mennyire kockazati tenyezo esetleges meghibasodasra, beazasra stb?
Figyelt kérdés
az olajteknomon olajszivargas nyomai lathatoak elegge (15 eves a kocsi, nemreg vasarolva, gondolom tomites elfaradt) viszont tobb szerelo is csak akkor nezne ra ha elotte megmosatom a motort.. ezzel foglalkozo szervizek csak a tulajdonos felelossegere mosna meg a motort..2021. máj. 9. 08:59
1/10 anonim válasza:
Mosd le és kész.
Ha beis ázna, akkor is kifog az száradni.
2/10 anonim válasza:
Én nem merném mosogatni. Ha csak az olajteknő környéke olajos. Feküdj alá, féktisztítóval, ronggyal gyönyörűen le lehet takarítani!
3/10 anonim válasza:
Elvileg nem ázhat be semmi. Hajrá
4/10 anonim válasza:
Nyugodtan mosd meg. Baja nem lesz.
5/10 A kérdező kommentje:
nem tudok alafekudni mivel le van ultetve , aknam meg nincs, vizet olajat fogyasztja a kocsi ezert ajanlottak h mosassam meg olyan helyen ahol ezt csinaljak.. aki olyat ir h majd kiszarad xd hat nem egy telefonom ment tonkre beazastol, peg mar tobb eve szarad.
2021. máj. 9. 10:22
6/10 A kérdező kommentje:
jah es nem hengerfejes.. indikatorrql megnezettem..
2021. máj. 9. 10:26
7/10 anonim válasza:
4es vagyok. 95%ban nincs veluk problema. Renaultnal elofordult hogy hibakodokat bedobalt meg ki nem szaradt. Illetve a regi elosztofedeles autoknal kellett kifujatni a vizet. Ugy hogy nyugodtan mosasd meg.
8/10 anonim válasza:
Kérdező, én sem úgy érettem, hogy egy az egyen bújj alá. Az enyém nincs leültetve de még a fejem se fér be a lökhárító alá. De ne kell ehhez feltétlenül akna. Ne legyél már ennyire életképtelen! Rámpa, emelő, bak, stb. és meg van oldva. De ha nem tudod megoldani, akkor nincs mit tenni marad a mos(at)ás. Aztán vagy beázik valami vagy nem.
9/10 anonim válasza:
Magasnyomású mosóval meg dézsából öntve nyilván ne próbáld mosni, szépen kis rugalmas kefével és brigéciollal.
10/10 anonim válasza:
Nem véletlenül van a motorhaztető és az egesz karoszéria úgy kialakítva, hogy a motort és a segédberendezéseket ne érje víz.
A motort nem kell mosni.
Amikor motorgenerál van, és szét van boritva az egész, majd akkor.
A bejutott koszt faleveleket ki kell venni, max egy nedves ronggyal lerörlöd a műanyagokat oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!