Szerintetek melyik éri meg jobban? használt autó vagy újonnan kihozni részletre egyet?
Értem ez alatt össze kapargatni 200-400 ezret és megvenni egy használtat vagy részletre kihozni egyet amibe ezt beletenné az ember önrésznek?
Úgy néz ki elég stabil lábakon vagyok pályakezdőként és ez évbe befejezném a jogosítványt legkésőbb jövőre pedig jó lenne egy jármű mert a míg a lábizmom köszöni az évek óta tartó bringázást én már kicsit unom,pláne, hogy nagy távokra szállíttatnom is kell magam.
Hitelre hülyeség főleg első kocsit
Lehet kapni nagyon jó használtakat, félmillióért már egész jó választék van
Késői válasz kicsit de köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak miért ne.
Egy dolog, hogy a kapargatnit nem úgy értettem, hogy nem tudom vagy nehéz össze szedni rá a pénzt. Persze ha hülyeségre elköltöm amim marad az,de én úgy értettem ami meg marad számlákból és hobbiból azt erre tenném szépen félre ami nem okozna gondot csak nekem a kapargatni mondhatni ugyan azt jelentette mint a félre tenni.
Ettől függetlenül tényleg még egyszer köszönöm annak aki komolyan véve normálisan válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!