El lehet úgy menni a KRESZ vizsgára, hogy előtte nem jártam tanfolyamra?
Nem hinném,mivel 2010 január 1-től,a motorosok kresz szabályai is változtak,meg előbbségi dolgok ilyenek....
Meg a testvérem kb 2éve tette le az A korlátlant és elötte ugyanúgy letette a B és az elött meg az M-t,és ő járt tanfolyamra,az A-nál is,de vannak gyorsított tanfolyamok is....
egy cipőben járunk/tunk. én már megcsináltam azt A-t.
nem jártam egy percet sem elméletre, sőt, rutinin is csak a vizsga előtt 20 percet mentem, hogy a pályát megtanuljam. forgalmira meg csak vizsgázni mentem.
vezettem a vizsgám előtt már 25000km-t autóval, és 15000km-t motorral, nem éreztem, hogy az a bohockodás értelmes lenne. viszont vezetéstechnikai képzésre tavasszal majd megyek.
Most tettem le sikeres KRESZ vizsgát. volt egy illető a csoportban akivel csak vizsgán találkoztunk, 1 előadáson se volt.
Utólag megkérdezve mondták el hogy levelezőn csinálta a tanfolyamot.
Talán ez is egy megoldás lehet a számodra.
Megvan az összes bejegyezhető kategóriám és ha elhiszed-ha nem érdemes volt végigülni az oktatásokat, mindig lehetett hallani olyant amit épp nem tudtam vagy már elfelejtettem.
Ha meg tudtam, akkor meg jót lehetett szórakozni a többiek - néha az oktató - tudatlanságán. Persze nagyrészt magamban, bár egyidő után új oktatót kaptunk, akin már nem tudtam én sem kifogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!