1/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom hogy autópályán használnám inkább, garázsban tartanám. Igazából nem mennék vele annyi sok helyre kb hetente 80km-t használnám.
2021. máj. 4. 21:42
2/14 A kérdező kommentje:
Max 100km-t hetente
2021. máj. 4. 21:44
3/14 anonim válasza:
Olasz autókkal szerzett tapasztalat nélkül nem, sok bosszúságot okozhat ha mégis megveszed, miért nem egy pörgős Hondát nézel?
4/14 A kérdező kommentje:
Nem tetszenek a Hondák.
2021. máj. 4. 21:55
5/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nem autó ajánlást kértem szimplán csak véleményt az Alfa Romeo-ról. Úgyhogy ezektől kiméljetek hogy ilyent meg olyant vegyél. Annyit kérdeztem megéri-e ezt a fajtát.
2021. máj. 4. 21:57
6/14 anonim válasza:
Én akartam egy időben ilyet. Akkor még fiatalabbak is voltak. Aztán akárhogy számoltam, úgy tűnt sokat fogok bukni rajta. Ezért inkább kihagytam.
Szóval nem hiszem, hogy "megéri", viszont ha erre vágysz, biztos fog örömet is okozni. Akkor pedig már nem volt ablakon kidobott pénz.
7/14 A kérdező kommentje:
9-es köszi a választ nem tovább adni szeretném hanem megtartani egy jó 10 évig.
2021. máj. 4. 22:11
8/14 D. Brasco válasza:
Brerat venni nincs semmilyen racionalis érv.......max akkor éri meg ha neked ez kell.
10/14 A kérdező kommentje:
Ok köszi a választ ezek után átgondolom...
2021. máj. 5. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!