Suzuki swiftemben a műszerfal elkezdett gyakorlatilag szétesni,kihez lehet ezzel fordulni?
Gondolom az autószerelő az mechanikailag foglalkozik az autóval,ezért gondoltam hogy nem hozzájuk kellene vinnem.
A segítséget előre is köszönöm!
Der én azt nem értem, hogy amikor ott voltál a műhelyben és a szerelő azt mondta "bocs, kishaver, de ezzel én nem foglalkozom" akkor
a) nem merted tőle megkérdezni, hogy és szerinte ki foglalkozik vele?
b) Vagy megkérdezted, de széttárta a karját és azt mondta, nem tudja, talán a pék?
c) Vagy megkérdezted de azt mondta, titok? "Ez légyen a te küldetésed, hogy eme titokra fényt deríts reá, de legkésőbb egy héten belül nékem visszajelezz, mert különben."
d) Igazából nem is voltál még szervizben, csak lusta vagy felemelni a telefont, hogy megkérdezd.
Természetesen foglalkozik vele egy autószerelő.. ekkora baromságot.
Nem a jóskához kell vinni a kocsmából. Amelyik autószerelő nem foglalkozik műszerfallal akkor kerüld el nagy ívben... Ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!