Mit szóltok ahoz, hogy 2050-re betiltják az összes Benzines és gázolajos autót?
*ÚJ* benzines/dízel autók forgalomba hozatala lesz tiltva, az is csak az EU-n belül (szóval importálni fogsz tudni jó eséllyel), nem pedig a meglévők lesznek eldobva (az sokkal sokkal nagyobb környezeti terhelést okozna, mint maguk a belsőégésű motorok összesen).
Engem specifikusan nem zavar, nekem tetszenek az elektromos autók... igazából az egyetlen ok, hogy nem azt vettem már most is, az az, hogy lényegében nemlétező a választék a 2-ajtós sportautókat illetően belőlük.
" Mi lesz a sok kiselejtezett autóval? " Régiek futni fognak, akár a trabant. Újat nem lehet üzembe helyezni ami nem lesz euroX-es.
Drágább lesz az autózás Lehet majd venni 10 évest pl. 2 millióért + kell hozz á venned új aksit 3M-ért. Ezt a műveletet 10 évente meg lehet ismételni.
Jaaa akkor félre hallottam :D
De hátha kitalálnak valami szűrőt, hogy ne szennyezzék a levegőt
Most is van az autókban szűrő.
Azt hogy időszerű lesz, elég gáz hogy még csak 2050-re tervezik... 30 év alatt azért elég kemény technológiai fejlődésen kellene átesni az autóiparnak nemde? Csak visszatekintve az elmúlt 120 évre, most hol tartunk...
Bár, anno is azt hitték napjainkban már repülő autók lesznek... azt' mi van még mindig? Ezerkettes Lada, meg 20-30 éves autók se ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!