Kerékcserét mennyire veszélyes nem vízszintes helyen megcsinálni?
A házam előtti parkoló slég ezért tavaly megkérdeztem a szomszédot csinálhatnám-e a háza előtt mert az vízszintes terep azt mondta igen de végig hallottam, hogy kiabál az asszonya emiatt és itt németbe mindenért képesek kihívni a rendőröket
Most megint csináljam a házuk előtt vagy próbáljam meg a slég parkolóhelyemen?
Nyári gumikat raknám fel, ami ugye nem olajos meg fél óra az egész de sokan szentül ragaszkodnak, hogy még csak ránézni se lehet a házukra...
#2 nem új autó és az évek során mikor szervízbe cseréltettem tönkretették az emelő részét, eléggé ki van lapítva az a lemez amit emelni kell
Ez mennyire befolyásolja a dolgot? nem tudom mi számít jó emelőnek, ez olcsóbb fajta volt ilyen tekerős fajta, bár célnek megfelel
#3 nem tudom közterület-e, végül is az ő garázsuk előtt levő szakasz, ami akkora, hogy egy kamion is elférne. De attó, hogy van elég hely, hogy ki-be álljanak szerintem még hozzájuk tartozik
Meg amúgy rákérdeztem csak ilyen beszari lelkis alak vagyok és rosszul esett, hogy végig kiabáltak amíg cseréltem a kerekeket holott semmi koszt nem hagyok magam után
Két másik megoldást mondok.
1. Keresnék egy olyan közterületet, ami senkinek sem a "háza előttje", és vízszintes, és senkit nem zavarok, amíg ott áll az autó. Csak akad egy ilyen hely 5-10 km-es körzetben!
2. "az évek során mikor szervízbe cseréltettem tönkretették az emelő részét" - Abnormális dolog, hogy szervizben károsítják az autót. Keresnék másik szervizt, amelyiknek jó híre van, ill. kellően alaposnak tűnnek.
Én se engedném hogy a házam előtt szereljék az autójukat.
Se garázsod, se udvarod nincs ami vizszintes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!