Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pezsó 206 5 ajtós 1.4-es...

Pezsó 206 5 ajtós 1.4-es szőke csajnak kezdésnek okés?

Figyelt kérdés
Baratnőm megkapta a jogsijat. Nekem Passatom van, de 3 szívrohamot 2 instant sokkot meg 3 agyrémet kaptam mikor ő vezetett. Mai autossulik nem tudnak tanitani :/ Passatom felét ha nem szolok elviszi. Dacian tanult vezetni mondom romanok azt hajtjak hegyen völgyön de azert a nemet vasakkal ovatsoan kell banni. Egyaltalan nme vezet jol. Bejön neki az autom de eszembe sincs odaadni neki. Kis Pezsót vennék neki. Azon vezethet. Dea fraciak az elektromos bajokrol hiresek. Ennek mennyire van valósag alapja? Nagyon köszönöm.

2021. máj. 2. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kolumbia
2021. máj. 3. 01:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, na ez új info volt :D
2021. máj. 3. 01:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál a kérdésedben az mind hülyeség, szinte semmi nem fedi a valóságot.
2021. máj. 3. 05:42
 14/16 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Jó lesz a 206. Vezetéshez rutin kell, azt nem fogja megszerezni az “

“autóssuilban”Majd csak utána, és a Passat kezdésnek nem a legjobb egy nőnek. Párom is megkapta. 206-osomat, meg is húzta mindkét elejét mikor jött ki a garázsból, én egy karcot nem tettem rá 15 év alatt. Most már ügyes😁

2021. máj. 3. 07:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Okés.

Semennyire nincs alapja. Ugyanúgy lehetnek "elektromos bajok" akár egy VW-ben is.

2021. máj. 3. 08:44
 16/16 A kérdező kommentje:

14-es köszönöm, hat én is ezt mondom, hogy a passatot felejtse el egy darabig :D és igaz gyakorolni kell, szegény 206-os :D de mivel gyakorolta már nem húzza meg ;)

15. Az én családomban is sok francia autó van és nem panaszkodnak, én sem vagyok ilyen csak nemet auto letezik fan, de a golfot is sokan dicsérik 😂persze barhol lehet bármi gond ezzel egyet értek. Köszönöm a valaszokat ! ;)

2021. máj. 3. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!