Pezsó 206 5 ajtós 1.4-es szőke csajnak kezdésnek okés?
Inkább egy Polot vennék neki, lehetőleg dízelt. Azok nagyon jó kocsik, egyszerűen vezethető tökéletes első autó.
+ne azzal foglalkozz, hogy vezet. Lényeg hogy a jogsija megvan, majd belejön. Én nagyon örülnék ha lenne egy vezetni tudó barátnőm (akárhogy is vezet) aztán néha ihatnék én is és lenne ki hazavinne... legyél te is így vele
Senki nem iskolában tanul meg vezetni, hanem majd az úton, több éves gyakorlat után.
Egyébként igen, jó lehet az az autó neki.
#11 Teljesen egyet értek és ettől tartok én is, hogy azért valaki vizsga után ennyire ne tudjon vezetni..
#13 ugyanakkor neked is igazad van. Gyakorlat teszi a mestert, köszönöm nektek.
#12 még jó hogy nem te döntöd el hogy mi komoly kérdés és mi nem :D Kár volt zavarni a modikata jelentéssel. Úgy latszi k marad a kérdés. Franciák tudtommal Pezsónak ejtik, örülök is neki h vanm a baratnomnek jogsija de el is vagyok keseredve, örömöm banatom van a kérdésben és a kulcsszavakban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!