Wolt, Netpincér futárok, mennyi idő a várólista?
Figyelt kérdés
Nektek mennyi idő telt el a jelentkezéstől a munkába állásig?
Én most jelentkeztem, azt írták akár hónapok is lehetnek mire sorra kerülök... Valóban ennyi idő jelenleg mire behívnak?
Hogy zajlik egy állásinterjú a Woltnál vagy a Netpincérnél?
2021. ápr. 30. 09:13
1/3 anonim válasza:
HA telitett a piac akkor nem fognak felvenni az biztos.
Várni kell majd ha lesz üresedés akkor szólnak.
2/3 anonim válasza:
Én tavaly szeptemberben jelentkeztem a Wolthoz, 2 hónap múlva kerestek meg (email). Online tájékoztatón kell részt venni, utána tesztet kitölteni róla, aztán ha jól sikerül, akkor mehet a buli.
3/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire szükséges új futár az adott területre. Én ugyanakkor jelentkeztem mindkét helyre, a Netpincérnél egy kis szerencsével 1 hónap volt ez az idő (azóta dolgozok is), a Woltnál még mindig a talonban vagyok, nem jeleztek vissza, pedig 3 hónapja jelentkeztem. Kitartást, vissza fognak jelezni! Korrektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!