Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le lehet szedni az autóról a...

Le lehet szedni az autóról a márkajelzéseket?

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten hogy milyen szabályok vonatkoznak rá, de nem találtam. Tehát az érdekelne hogyha leszedi az ember elölről és hátulról a márkajelzést akkor az szabályos-e, vagy büntetnek érte. Illetve a típus jelzésre is ugyan ez lenne a kérdésem, ami a csomagtartón van krómozott betűkkel és számokkal kirakva.

2021. ápr. 29. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ugyan erre a sorsra jutott a hátsó szélvédőre ragasztott matrica -a szalon neve ahonnan az autót vásároltam"

Még szép! Azt én is azonnal levenném. Ha új autót így adnának át, még szóvá is tenném. Nem fizettek azért hogy az adott kereskedést reklámozzam, akkor miért tenném?!

"már a szalonban is lehet jelezni, hogy nem kérsz semmiféle jelet, logót, márkajelzést, tipusazonosítót a kocsira...úgy adják át, hogy semmi jel nincs rajta. Elég sok merdzsó szaladgál így."

Így van. Nekem csak Opelem van, de ennél is kérhető opció volt a márkajelzés és típusfelirat gyári elhagyása az autón. 0Ft-os tétel volt a megrendelési extralistán.

2021. ápr. 29. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért a mai autóknál ne nagyon próbálkozz házilag, mert az első radar sok esetben a logóban lapul, azt ha megsérted könnyen okozhatsz magadnak pár százezer forintos kárt, de amúgy promóciós célú felhasználásnál (tévéreklámok) pl. direkt el szokták távolítani, hogy még véletlenül se lehessen az autó gyártóra asszociálni.
2021. ápr. 29. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!