Új motornál mitől lehet, hogy kupkung + gázfröccsre néha durranással lefullad?
Japán 1 hengeres, injektoros, 4 ütemű. 1000 km van benne.
Ha jó ütemben csinálom, néha lefullad, eddig kb talán 20-szor.
kupkung mellé nem kell gázfröccs, cska a hükyegyerkek csinálják
moderáltan kell menni
Mekkora motorról van szó?
Esetleg arra tudok gondolni, hogy kis köbcentis, s ahogy a kuplungot ráengeded a lendkerék akkora terhelést kap, hogy olyannyira lelassul hiába hogy gázt adsz, a motor lefullad a tágulási ütem előtt.
286 cc
Ez az, hogy olyankor is előfordult, amikor teljesen oldva volt a kuplung és még nem kezdtem ráengedni semennyire. Motorfék után, leeső fordulatszám mellett kuplung, és akkor (pl oldom a kuplungot fekvőrendőr miatt, előtte mltorfékkel lassítok). De olyan gyorsan történik, meg nem figyelem pontosan a kezelőszerveket, meg hogy mit csinálok pontosan, izommemória az egész. A másik motorom is így vezetem, az 900-as sorkettes, nem szokott ettől lefulladni. Meg párszor akkorát durrant ez az egyhengeres, mintha puska dördült volna. Ma voltam ezres szervizen, elfelejtettem felhozni ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!