Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen helyzetben mit lehet tenni?

LakatosAnonymus kérdése:

Ilyen helyzetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ilyen helyzetben mi az észszerű döntés?

Sziasztok.

Már régóta elhatároztam, hogy szeretnék vásárolni egy quadot.

Van 800 euróm. Találtam egy nagyon jó quadot 1000 euróért. Az igazán meglepő volt, hogy a szomszéd faluban van. Szóval nincs szállítási költség. A motor most lett felújítva. A szüleim mondták, hogy belepótolnak. Lebeszéltem a sráccal, hogy meg szeretném vásárolni, de kiderült, hogy a motornak nincsenek érvényes papírjai. Gondoltam, hogy itt falun, nagyon eldugott helyen papírok nélkül is megvásárolhatom, erdőre, mezőre. Viszont a szüleim ebbe nem akarnak belemenni. Azt mondják, túl nagy kockázat. Megértem őket, de egyszerre fáj is, hogy ilyen jó ajánlatot kell visszamondanom. Konkrétan egy szinte új 250-es quadot mondok vissza 1000 euróért a szomszéd faluból. Nagyon szomorú. Nem vagyok annyira felelőtlen, hogy így is megvásároljam, azt teszem amit a szüleim mondanak... De nincs más megoldás?

Mt tehetnék? Gondolom szinte semmit, de elkeseredésemben kiírtam ezt a kérdést.

Az értelmes válaszokat előre köszönöm!

2021. ápr. 27. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
El, persze, ha anyuci nem szól, majdnem megveszek egy papírok nélküli kvadot... :D
2021. ápr. 28. 06:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Szemlátomást már eldöntötted, hogy mit fogsz csinálni.
2021. ápr. 28. 09:16
 13/17 anonim ***** válasza:
De látom okoskodni remekül tudsz.
2021. ápr. 28. 09:16
 14/17 A kérdező kommentje:

Igazad van, mekkora egy hülye vagyok! :D

- Hülye nem vagyok (azaz tudatlan) mert ismerem a törvényt. Csak felelőtlen, mert így is meg akarom venni.

- Itt falun pedig úgysem számít a felelőtlenségem, mert a mezőn a f*szt sem érdekli, hogy hogyan vezetek. Emberek között pedig természetesen csak vigyázva közlekedni. Állíthatom, hogy jól tudom quadot vezetni, nagyon sokat vezettem, csak nem a sajátomat. Szóval balesetnek is csak annyi esélye lehetne, mint bárki másnak, és az sem az én tapasztalatlanságomból.

2021. ápr. 28. 09:19
 15/17 A kérdező kommentje:

Okoskodni a válaszoló tud remekül.

2021. ápr. 28. 09:19
 16/17 anonim válasza:
Megvetted? Esetleg tudnál segíteni hogy milyen quadot vegyek?
2021. jún. 23. 18:30
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem vettem meg, de tudok segíteni. :)

Írj privátot.

2021. jún. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!