Két autó között őrlődöm. Az egyik Kombi, ezüst, de 600 000 km van benne. A másikban csak 450 000 kilométer van, viszont sedan, és piros. Melyik legyen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 13:53
1/12 anonim válasza:
Amelyiknek nagyobb hasznát vennéd. Komnbit a csomagtér miatt vesznek. Vagy kutyatartók.
2/12 anonim válasza:
Én a piros sedant venném a kevesebb km miatt ennyi adatból, nézz utána, hogy valós-e.
3/12 A kérdező kommentje:
De piros.
2021. ápr. 27. 14:30
4/12 anonim válasza:
Akkor szerintem te már eldöntötted, csak megerősítésre vársz…
5/12 anonim válasza:
A piros legalább nem olyan hányingert keltően unalmas mint az ezüst,inkább az.A többi nem számít
7/12 D. Brasco válasza:
Szerintem a zőld egyterű legyen vagy a barna suv,esetleg a lila kabrio.
10/12 anonim válasza:
Úgy indultam neki autót vásárolni, hogy:
-Mindenképp kombi;
-4 elektromos ablak;
-Klíma;
-1600 ccm feletti és benzines;
-NEM piros, vagy annak bármely árnyalata;
-NEM francia.
Kilométer mindegy, évjárat kb mindegy, csak látni lehessen rajta, hogy rendesen törődtek vele.
...ehhez képest vettem egy sötétbordó, igen jó műszaki állapotú, tényleg rendesen karbantartott 2004-es 1.4-es Megane 2 Grandtourt 270 ezer valós kilométerrel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!