Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Már több mint 1 éve van jogositvanyom, azóta édesapám régi autoját “hajtom”. Mivel régebbi ezért elég sok probléma kezd előjönni, és nem látjuk értelmét megcsináltatni. Ezért nemsokára szeretnék venni egy saját autót.

Körülbelül 1.000.000 Ft-ot szeretnék rá áldozni. Persze 100-200e Ft még ha úgy adódik mehet rá.

A kérdésem az,hogy ti milyen autot ajánlatok, ami kulturált, évekig tud szolgálni, ami kevésbé bajos autó (tudom, ritka az ilyen és nem ettől fugg)

Teljesen mindegy,hogy dízel vagy benzines. Méretét tekintve, mellőzném a pici autokat.

Előre köszönöm az értelmes válaszokat.

2021. ápr. 27. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát azért azt jó lenne tudni, hogy benzin vagy dízel kell e. Nehezen tudom elképzelni, hogy milyen felhasználás mellett lehet ez teljesen mindegy
2021. ápr. 27. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Napi használatban lenne,valószínűleg kis távon közlekednék vele sokat.
2021. ápr. 27. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ilyen keretből keresnék egy jó állapotú első generációs S40 vagy V40-t, majd a maradékból rendbe rakatnám.
2021. ápr. 27. 13:46
 4/7 anonim válasza:
Toyota Corolla. (benzines)
2021. ápr. 27. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Kis méretű, közepes, vagy nagyobb batár legyen?

Sokszor kis távon, közepes távon vagy gyakran hosszú távolságokon használnád?

2021. ápr. 27. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:

2 aha, mosdt olvasom. Akkor Suzuki.

Ignis pl. Az megfelel mindennek amit írtál.

2021. ápr. 27. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:

VW Polo az túl kicsi lenne? Ha nem, akkor azt vennék.

Ha nagyobb kell akkor Golf 4/5 vagy Octavia 1.9 PDTDI

2021. ápr. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!