Nem tudom kulccsal lezárni az autót? Bővebben lent.
Van egy nissan almera n16 os autóm,amit elég ritkán zártam le kulccsal,de egyszer csak nem fordul el a kulcs,vagy csak nagyon sokadik óvatos próbálkozásra a ZÁRÁS felé, nyitás felé pedig sima. Mi baja lehet? otthon szerelhető?
A másik: A gombos lezárás működik, távirányítóval, azonban ott pedig cseréltem elemet és azóta nem "pittyeg" ,nem riaszt, néha néha ad hangot de elmegy megint.
Ennek mi baja lehet?
( akku pozitívat már leszedtem, hátha elfelejti)
Már befújtam neki WD40 el,hátha megoldja, de nem sikerült. Már a kárpiton gondolkozom,hogy esetleg leszedem,de nem tudom,hogy ott előrébb lennék-e.
Azért egy ilyen központi zár nekem bonyolult hisz nem ebbe dolgozok,de lehet csak televan trutyival!?
Olvastam olyanokat is,hogy esetleg a kulcs elkopott?! De szerintem ez hülyeség,akkor az autót se tudnám véleményem szerint indítani.
Az akksija igaz nem mai,de most télen -15 fokban 3 mp alatt beindította a motort,akkor nem hiszem,hogy egy ilyen pitiáner kis riasztó hangot nem tudna kiadni.
Mondom az a fura,hogy kicseréltem az elemet a távirányítójában,lezár és nyit rendben,azonban zárásnál 2 hang,nyitásnál 1 hangot adott az elemcsere előtt.
Aztán eltelt így egy hét,egyszer csak zárom és pittyen kettőt,nyitom-zárom és megjavult,mondom de jó. Elmegyek melózni,12 óra múlva megyek oda,nyitom hang meg semmi. Megint nem jó,és ezt csinálja .... :)
Valamit újra kellene neki "tanítani"?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!