Biztonságosabb kulccsal zárni az autót?
Szokták írni, hogy a tolvajok valami eszközzel rögzítik a sugárzott kódokat, és azokat feltörve ki tudják nyitni az ajtót.
Ezek szerint forgalmas helyen biztonságosabb kulccsal zárni az ajtót, hogy ne lehessen kódot másolni? (A kérdés természetesen a nem keyless rendszerekre vonatkozik, hiszen ott mindig sugároz.)
Nincs különbség aközött, hogy kulcscsal fizikailag vagy távirányítóval zárod.
A távirányító sugárzását anélkül is tudják fogni, hogy használnád, nem egyszer úgy kötötték el a kocsik éjszaka, hogy a kulcs bennt volt a házban. Blokkolni is tudják, de akkor meg ha távirányítóval zárod akkor nem zár mert blokkolják.
Ez a keyless, amiről beszélsz, nem? Hogy a kulcs jelét a házból is fogják.
Én arra gondoltam, amikor a tulajnak gombot kell nyomnia a nyitáshoz, záráshoz. Abban az esetben, ha kulccsal nyitom gombnyomás helyett, akkor nem sugározz a jelet, és így biztonságosabb lehet.
"Ha szenny környéken élnék, nem vettem volna ilyet."
Attól, hogy a lakóhelyed nem problémás, még járva-kelve parkolhatsz olyan helyeken, ahol problémás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!