Egy tesla autót megéri venni kb 80.000 euróba kerül ha jól tudom a kérdésem az hogy az autopilot az biztonságos és ezt hogy oldódtak meg?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 16:34
1/7 anonim válasza:
Hát, úgy kb sehogy.
tesla balesetek
Csak ennyit kell beírnod a keresőbe.
2/7 anonim válasza:
Kilométerre vetítve töredéke balesetet okozott a Tesla autopliot az emberi sofőrökhöz képest. Persze az ellenérdekeltek azt a néhány esetet azonnal felfújták.
Inkább a Tesla autopilot mentéseire keress rá. Tanulságosak.
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek megérné egy ilyen autót venni ?És lehetne aludni benne vagy mi?és nem értem hogy al meg a piros lámpánal
2020. szept. 26. 19:51
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és ha ilyen kocsit vedel sok esély van rá hogy ellopjak nem ?
2020. szept. 26. 19:54
5/7 A kérdező kommentje:
Vedel helyet veszel akartam irni bocsánat
2020. szept. 26. 19:54
6/7 anonim válasza:
Nem aludhatsz benne miközben megy, elég szigorú szabályok vonatkoznak rá. Folyamatosan figyelnie kell a sofőrnek akkor is ha autopilotban van
7/7 anonim válasza:
Hivatalosan vezetésasszisztens-rendszernek minősül az autopilot, vagyis lényegében te vezetsz, csak ezt úgy teszed, hogy autopilotra állítod a gépet. Ezt érdemes észben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!