Volkswagen Passat B6-ot szeretnék vásárolni 2006-os 2.0 TDI 140 lovas. Rövid távra használnám, szerintetek? Többi lenn
Hát ha kellően gazdag vagy, akkor nyugodtan.
Nem igazán értem a kérdést. Azt mondtad, hogy olvastál a problémáról. Az nem győzött meg? Úgy gondolod, hogy neves szaklapok és szakértők által elmondott és leírt vélemény az nem olyan megbízható, mint a gyakorikérdéseken random emberek véleménye, akik 99%-a nem is ért hozzá, csak mások szavait ismételgetik, mint a papagájok.
Igen, turbódízelnek pocsék a rövid táv. Leírom én is neked, hátha pont az én véleményem fog meggyőzni erről valami furcsa oknál fogva.
Tévhit, hogy a rövidtáv nem tesz jót a dízelnek
Semminek nem tesz jót
De nyugodtan meg lehet venni, ha normálisan használod, olaj le van időbe cserélve meg néha egy-egy hosszabb úton kikormolva, nem lesz vele baj.
De ilyen használatra minek dízel?
Komolyan.
Egyébként ahogy előttem írták, nem egy pillanat alatt fog besz/rni, de nem fogja szeretni, lassabban melegszik be, ezért több a hideg üzem, ami semminek sem jó, EGR előbb adja meg magát.
Semmi baja nem lesz, túltoljátok. Ha hosszú távra mész akkor is az első kilometereken ugyanúgy hideg, csak utána felmelegszik itt meg nem
Viszont ha hetente legalább egyszer rendesen bemelegszik az ugyanúgy kipucolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!