2t motornál, a membrán milyen hiba tüneteket tud produkálni, tud ilyet?
Figyelt kérdés
Mármint gondolom be nem indulni tud miatta, de tegyük fel, van hogy kisgázon jó, de utánna kezd el hibásan működni? És fordítva?2021. ápr. 24. 12:04
1/1 anonim válasza:
Ingadozó alapjárat, leáll magától a motor, nehezen indul, füstöl nagyon, magától felpörög...
Nekem benzines láncfűrész produkálta ezeket, le is építtem a 2T motorra épülő kerti eszközeimet...
Sokat sz*ptam fűkaszával meg láncfűrésszel is, a fűrészt lecseréltem elektromosra illetve ahol tudom, elektromos fűnyíróval nyírom a füvet, ahol meg nem, oda megy a gyomírtó, szintén akksis permetezővel.
Az elektromos fűrészt és fűnyírót csak bedugom, megnyomom a gombot és teszi a dolgát, a fűrészbe megy az étolaj, a fűnyíróba meg az se kell. Így havi szinten pár száz ft-ból kijövök míg a 2T-re súlyos 10 ezreket költöttem, nem beszélve az elpazarolt időről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!