Gilera dna 50 meg fogom találni?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen robogóm van és kb fél órája belefutottam egy ugyanilyen motorosba, de nem vettem a célzást hogy álljak félre egy kicsit dumálni ezért elszalasztottam a lehetőséget. De nincs motoros barátom és olyan vicces volt a helyzet hogy egy viszonylag kis városban (Szigetszentmiklós) két ugyanolyan motor találkozott. Nem tudom hogy miért nem álltam meg, motoron minden sokkal gyorsabb és mire feldolgoztam, addigra már rég messzebb voltam. Még elég kezdő vagyok.
Lesz még ilyen alkalmam? Vannak kedves motorosok, mármint olyanok akik leintenek hogy állj félre egy kicsit diskurálni?
Van bármi esély hogy rátalálok, vagy mégegyszer összefutunk?
L
2021. ápr. 23. 16:20
1/2 anonim válasza:
5-10 perccel a találkozás előtti időben menjél ki ugyanoda, hátha arra jár (munkanapokon)
2/2 anonim válasza:
ahogy előttem írták, menj ki oda, ahol találkoztatok..napi fél órát megér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!