Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő kamionsofőr vagyok,...

Kezdő kamionsofőr vagyok, tudnátok mondani pár hasznos tanácsot ami később jól jöhet? Bármi jól jönne.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 08:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyen természet lágy öle típusú emberekkel etetném meg amit odaürítenek a szabadba... És még finom voltam és gyengéd. Este sötétben milyen jó lenne belelépni egy ilyen mocskos retek szarába, nem? Egyszer megesett hogy felrakón a parkoló mögött füves terület volt. Hátramentem kinyitni a pót ajtaját.. Nem beleléptem egy kisebb adag kulába? Mit gondolsz kedves nagyon igényes fülkébenemszarok kolléga, mit tudtam volna csinálni a nyomorulttal aki odaszart? Ennél még az is ezerszer kulturáltabb amit a 20-as leírt... Ha nincs wc meg a pót is plombált, vagy nincs rajta hely, inkább ez, mint hogy aknát telepítsek valahova...
2021. ápr. 25. 12:30
 22/32 anonim ***** válasza:
29%

micsoda kis úrias gyerek van itt, kéremszépen... úgy látszik elfelejtetted honnan jöttél, vagyis a felmenőid, soknak még kerti budi se volt, bilibe bele aztán meg elásni a kertbe. A középkorban meg csak simán ki az ablakon, aztán ha jött ott valaki így járt :D Na és ha belelépsz mi bajod lesz? Max szerencséd :D Fűben takarítsd le, vagy padkánál szedd le amennyire tudod, és amíg le nem kopik vagy le nem mosod tartsd a cipőd a lépcsőn, nagy kaland...

Nem is értem hogy bírsz kamionozni ilyen luxusproblémákkal, neked inkább egy arany trónon lenne a helyed miközben banánszoknyás lányok hozzák a fröccsöt félkókuszban

2021. ápr. 25. 14:57
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bajok ha neked az tök normális hogy más ember szarát takarítod a cipődről... Meg hogy ott bűzölög a lépcsőn. Megnéztem volna azért a te reakciód. Igénytelen barom.
2021. ápr. 25. 15:39
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a kérdező le is tett a kamionozásról 😂😂😂😂
2021. jún. 27. 19:55
 25/32 A kérdező kommentje:
Tényleg elég elkeserítő kommentek vannak itt, de már elkezdtem és sajnos rá kellett jönnöm hogy többnyire igazak az itt leírtak
2021. jún. 27. 20:05
 26/32 anonim ***** válasza:
Mit gondoltál, hazudunk? Vagy csak a kedved akarjuk elvenni és eltúlozzuk a dolgokat? :D
2021. jún. 27. 20:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy múltkor meg olasz libegősben léptem szarba, de szerencsére csak épphogy beleért a cipőm. Sötét volt ugyebár. Szakadt volna az anyjába a feje az összes ilyen reteknek akik ahogy esik úgy puffan alapon odaszarnak bárhova... Jó tanács kérdező. Mindig vigyázz hova lépsz... :D
2021. jún. 27. 20:21
 28/32 A kérdező kommentje:
Nagy naívan azt hittem hogy eltúlozzátok a dolgokat de mostmár úgy látom hogy inkább visszafogottak voltatok
2021. jún. 27. 20:23
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem én sem, miért a fű szélére kell szarni, miért nem megy beljebb a bokrok aljába.. meg akik a saját pótkocsijukat brunyálják le.... Hát azt se értem. És 5 méterre ott a fa. Nyáron meg párologna pisaszag a parkolóban. Mondjuk hugyosban 45 percest veszek ki max.. meg néha 1-1 éjszakát már hazafelé menet, mikor nincs kedvem ipari parkot keresni már. De ha van ismert ipari park, akkor eszem ágában sincs hugyosban állni. Undorító. Ők az igényesek, nem fürödnek a póton, nem szarnak vödörbe. Ők urak... És állnak sorban százan a 4-4 tusolónál meg wc-nél. Vagyna járdára szarnak vagy a másik pótja alá... Hányok ezektől.
2021. jún. 27. 20:28
 30/32 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes hogy franciába van minden parkolóba több wc is és nem fizetős egyik sem.

Ott mindíg talál az ember szabad parkolót és hozzá zuhanyzós wc-t is.

Tanulhatna egész európa tőlük, különösen a német .

Ott sose szarják körbe se a kamiont se a parkolót, pedig ugyan azok az emberek járnak arra .

2021. szept. 20. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!