Kezdő kamionsofőr vagyok, tudnátok mondani pár hasznos tanácsot ami később jól jöhet? Bármi jól jönne.
"akkor marad a természet lágy öle"
És közben a kamion magától köröz az autópályán? Érted a problémát? Ha valahol megtudna állni a kamionnal, ott többnyire WC is lenne.
Bár ez a téma kicsit elcsúszott egy furcsa irányba.
már ő is mondta, hogy a bokorba szokta csinálni. Csak persze ez a régi videók egyikében volt, meg nem mondom már melyikben, de azóta furcsa mód mindig megemlíti hogy "ott egy mcdonalds" vagy "ott egy benzinkút" ahova lehet menni kulelni, gondolom ez jobbat tesz az imidzsének, csak az a gáz hogy mekibe már több mint 1 éve nem lehetett wcre bemenni, a benzinkutaknál (ipari parkos benzinkút) meg nagyon lutri hogy van-e wc, meg azok este 8 után reggel 6 ig zárva vannak.
#18: nem tudom áltál-e , vagy láttál-e nem benzinkutas parkolót franciaországban, ahol van wc. Én oda be nem mennék, ott mászik mindenféle bogár meg csótány, a wck rendre tele vannak szarva, de még a falra is van festve sokszor belőle. Olaszban van olyan hogy még az autópályás benzinkúton sincs angol wc, csak az a talpalós, hát köszi azt sem... legvégső esetben bele a kukászsákba a fülkében (tudom, nem szarunk oda ahol eszünk, de ha világos nappal van és körülötted autók járkálnak, a pótkocsi meg le van plombázva én azért nem guggolnék be a fa tövébe...), azt bele egy reklámszatyorba ami nem átltászó, és valami kukába kidobni.
Ez még mindig egy cigány munka ne felejtsük el, a civilizációt nem erre kell keresni...Vagyis ez a keleti kamionos életmód, Svédben a tegnapi videó alapján még a 45 percest is szálláson veszi ki a sofőr :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!