Egy Jaguar van olyan jó, mintegy Mercedes, Audi, BMW?
ANnyit kibír ez is.
A többi is 5 év és adják el a suttyóknak.
#4 nem feltétlenül, én újonnan toltam ki a mostani Audimat 2015-ben a szalonból és még megvan, lesz is még jó pár évig és utána sem épp gombokért fog elmenni (nyilván persze van értékvesztése, de magasról indul).
Ez a típus suttyókhoz 15-20+ évesen fog kerülni, amikor már meg tudják venni 1-2m körül, full lefingva. Bár valszleg inkább betolom a bontóba, mert azt nem szeretném, hogy valami hülyegyerek lenullázza, amiért képtelen fenntartani.
Az újak igen.
A régiek inkább a fanatikusoknak jók, egy X-Type, S-Type, régi XJ még egy hasonló korú és kategóriájú német prémiumnál is általánosságban több problémát produkál. Persze a sztori másik végén ott van, hogy ezek a régi, klasszikusabb Jagek tudnak egy olyan angolos eleganciát, ami - ha valakinek ízlésébe vág - páratlan. Nekem volt V8-as XJ-m 2003-ból, imádtam, de azért adtam el, mert az imádatot 2 éven belül megölte a megbízhatatlanság és a jó szerelők hiánya. Pedig egyébként egy szép és keveset futott, ismert előéletű verda volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!